Fodpedaler

Der blev ikke fundet nogen produkter.

Fodpedaler

Reservedele - fodpedaler

Fodpedalen er uundværlig, når du bruger din symaskine, og dette gælder uanset hvilken type maskine, du betjener. Derfor kan du hos Guldager & Sønner købe fodpedaler som reservedele, så du ikke skal gå på kompromis med dine projekter, selv hvis din pedal er i stykker eller er blevet væk.

Maskinens speeder er nødvendig

En fodpedal er også maskinens speeder, og den er altafgørende for, at maskinen kan køre og sy. Det er derfor nødvendigt at få anskaffet sig en ny pedal, hvis du ikke har en pedal, som du kan bruge. Som det ellers er tilfældet med mange andre reservedele, er det med en fodpedal ikke nødvendigvis din maskines type eller mærke, som er afgørende for, hvilken fodpedal du skal have. Hos os kan du få den rette rådgivning, så du ikke ender med et fejlkøb, men i stedet kommer hjem med den rigtige fodpedal – lige meget om du er nybegynder eller øvet.

Hvorfor købe reservedele hos os?

Du undrer dig måske over, hvad der gør vores forretning helt speciel, men det er ikke så svært at beskrive. Vi har eksisteret i mere end 80 år, så vi kender til branchen og de produkter, som udbydes, og desuden gør vores centrale beliggenhed i Ryesgade, Århus, at vi dagligt hjælper mange forskellige typer af kunder med f.eks. at finde den rette fodpedal til deres symaskine, broderimaskine, overlocker eller dæksømsmaskine. Pedalens betydningsfulde rolle, hvad angår syning, er ikke til at tage fejl af – og det er vores professionalisme heller ikke. 

Kontakt os på telefon, mail eller her på hjemmesiden

Vi svarer gerne på spørgsmål over telefon og mail, og vi hjælper, rådgiver og vejlede dig også gerne her, hvis du har behov for det. Vores produkter kan købes i vores webshop, og vi tilbyder gratis fragt på ordre over 500 kr. Skulle du have yderligere spørgsmål, kan du udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside, ringe til os på 86 13 41 66 eller skrive på vores mail guldager-symaskiner@mail.dk.