Tilbehør Overlock

Varer 37-43 af 43

Side
 1. Fodpedal flere modeller
  450,00 DKK
 2. Fodpedal KD-2902 - grå
  395,00 DKK
 3. Affalds bakke M1034D
  260,00 DKK
 4. #L16L Tittekantsfod
  300,00 DKK
 5. #L15 Multifunktionsfod perle og pailletfod
  595,00 DKK
 6. universal str. 90 schmetz
  29,00 DKK
 7. Nåle tråder - hvid
  45,00 DKK

Varer 37-43 af 43

Side

Tilbehør Overlock

Find tilbehøret til din overlock

Er du på udkig efter tilbehør til en overlock symaskine, kan vi hos Guldager & Sønner tilbyde flere forskellige typer af redskaber og værktøjer, som gør det nemmere og bedre for dig at bruge din maskine. En overlocker er en speciel symaskine, som er særligt egnet til at sy i strikstof og som desuden er velegnet til sammensyning af flere stofstykker eller kantning, da den har monteret knive, som skærer stoffet rent. Special tilbehør til en overlocker kan f.eks. hjælpe til en bedre holdbarhed på det færdige resultat, da en overlocker nemt kan sy strækbare sømme.

Vi har værktøjet til din overlocker

En overlocker kan lave mange forskellige mønstre, søm og syninger, men det afhænger alt sammen af, hvilket tilbehør du har anskaffet dig til brug sammen med netop din overlocker. Vi tilbyder et sortiment af forskelligt tilbehør, som bl.a. indebærer følgende:

Vi håber, du vil kigge forbi

I vores butik i Ryesgade, Århus kan du hver mandag-lørdag møde vores dygtige personale, som altid står klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr og tilbehør til din overlocker, og som har stor erfaring inden for bl.a. syning i specielle stoffer. I mere end 80 år har vores uovertruffet fokus været at yde den bedste service til vores kunder, og vi arbejder derfor altid på at vejlede kunderne til at træffe de valg, som passer dem og deres maskine bedst.

Ring eller skriv til os

Har du spørgsmål til vores overlock tilbehør eller andre af vores produkter, kan du ringe til vores professionelle medarbejdere på telefon 86 13 41 66 eller skrive til dem på mail guldager-symaskiner@mail.dk.