Tilbehør Overlock

Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 38

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 38

pr. side
Sorter faldende

Overlock tilbehør

Er du på udkig efter tilbehør til en overlock´er symaskine, kan vi hos Guldager & Sønner tilbyde flere forskellige typer af redskaber og værktøjer, som gør det nemmere og bedre for dig at bruge din maskine. En overlock er en speciel symaskine, som er særligt egnet til at sy i strikstof og som desuden er velegnet til sammensyning af flere stofstykker eller kantning, da den har monteret knive, som skærer stoffet rent. Special tilbehør til en overlock´er kan f.eks. hjælpe til en bedre holdbarhed på det færdige resultat, da en overlock´er nemt kan sy strækbare sømme.

 

Vi har værktøjet til din overlock´er

En overlock´er kan lave mange forskellige mønstre, søm og syninger, men det afhænger alt sammen af, hvilket tilbehør du har anskaffet dig til brug sammen med netop din overlock´er. Vi tilbyder et sortiment af forskelligt tilbehør, som bl.a. indebærer følgende:

  • Jersey nåle
  • Pære til symaskinelys
  • Trykfødder
  • Pincetter til overlock´er
  • Forlængerbord
  • Og mere

Vi håber, du vil kigge forbi

I vores butik i Ryesgade, Århus kan du hver mandag-lørdag møde vores dygtige personale, som altid står klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr og tilbehør til din overlock´er, og som har stor erfaring inden for bl.a. syning i specielle stoffer. I mere end 80 år har vores uovertruffet fokus været at yde den bedste service til vores kunder, og vi arbejder derfor altid på at vejlede kunderne til at træffe de valg, som passer dem og deres maskine bedst.

 

Ring eller skriv til os

Har du spørgsmål til vores overlock tilbehør eller andre af vores produkter, kan du ringe til vores professionelle medarbejdere på telefon 86 13 41 66 eller skrive til dem på mail guldager-symaskiner@mail.dk.