Tilbehør broderi

Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 76

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 76

pr. side
Sorter faldende

Tilbehør broderi

Der findes et hav af forskellige typer af tilbehør, som kan være både nødvendigt men også brugbart, når det gælder broderi. Hos Guldager & Sønner har vi et stort udvalg af redskaber til broderi, som bl.a. dækker over alt fra broderifødder til broderimaskiner og vlieseline, som gør broderingen nemmere og mere fast. Vores familievirksomhed har eksisteret i mere end 80 år, og dette giver os de helt rette kompetencer til at hjælpe med tilbehør, som er både kvalitetsbevidst, og som følger udviklingen i branchen.

 

Alt fra opgraderingspakker til rammer

Det er helt sikkert, at tilbehør er af uvurderlig betydning, når det gælder broderi, da det er tilbehøret som gør, at broderierne kan laves specielle og desuden kan laves, som du ønsker. Vi ved, at tilbehør til broderi spænder vidt, og derfor har vi tilpasset vores sortiment således, at det afspejler og indeholder stort set alt, hvad der kan gøre en broderiproces bedre, nemmere og smukkere. Vi sælger bl.a. følgende tilbehør til broderi:

  • Broderirammer
  • Vlieseline
  • Nåle
  • Trykfødder
  • Opgraderingspakker
  • Og meget mere

Vi vil gerne hjælpe dig

Vores kompetente personale har stor ekspertise, hvad angår broderi og tilbehør hertil, og du kan derfor roligt henvende dig i vores butik i Ryesgade, Århus, hvis du har brug for den rette rådgivning i forbindelse med et broderiprojekt. En simpel beskrivelse af dit projekt vil gøre det muligt for vores medarbejdere at hjælpe dig med tips til, hvilket tilbehør og udstyr, som er det rette til din opgave.

 

Kontakt os her

Er du blevet nysgerrig, og ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tilbehør til broderi, kan du kontakte os på telefon 86 13 41 66 eller på mail guldager-symaskiner@mail.dk allerede i dag.