Pærer

Vis som Tabel Liste

12 varer

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

12 varer

pr. side
Sorter faldende

Pærer

Det er ikke alle, som tænker over det, men lys er en grundlæggende forudsætning for, at et syprojekt giver det rette resultat. I de fleste maskiner – hvad end det er en almindelig symaskine til børn, en professionel overlocker til øvede eller en broderimaskine med computerstyret software – er der isat en pære, som vil lyse arbejdsområdet ved nål og tråd op, og skulle denne pære f.eks. springe, gå i stykker eller stoppe med at virke, kan det være nødvendigt at finde en pære i speciel størrelse, som passer til maskinen – og det kan vi hos Gudlager & Sønner klare!

 

Lysets kraftighed og pærens størrelse

Der er ofte to faktorer, som er afgørende for, hvilken pære du skal have til din maskine. Lysets kraftighed og skær kan være forskelligt, alt efter hvilken pære der vælges, og selvom dette ofte er en smagssag, kan det være vigtigt for syprocessen, at lyset er korrekt. Desuden har pærens størrelse stor betydning. Det er forskelligt fra maskine til maskine hvor stort et rum, der er lavet til pæren, og det samme gælder både materiale og størrelse på pærens fatning. Vi kan rådgive om, hvilken pære der passer til netop din symaskine, så du ikke risikere at ødelægge maskinen yderligere ved at vælge en forkert type.

 

Glas, gevind eller bajonet?

Hos Guldager & Sønner kan du være sikker på at modtage kyndig vejledning i reservedele – også pærer. Vi fører bl.a. følgende typer af pærer i vores brede sortiment:

  • LED pære med gevind fatning
  • Pære med glasfatning
  • Små 6 W pærer
  • Større pærer med bajonetfatninger
  • Og meget mere

Vi hjælper dig

Hvis du er på udkig efter en ny pære til din maskine, kan du henvende dig i vores butik i Ryesgade, Århus hver mandag til lørdag for personlig rådgivning, og vi tilbyder desuden mulighed for at få hjælp angående spørgsmål til og brug af vores produkter på telefon 86 13 41 66, på mail guldager-symaskiner@mail.dk eller gennem kontaktformularen på vores hjemmeside.