Ledning

2 varer

  1. Strøm ledning 220V(, hvid)
    125,00 DKK
  2. Strøm ledning 220V(, sort)
    125,00 DKK

2 varer

Ledning

De fleste symaskiner skal tilsluttes strøm for at kunne fungere, og er symaskines strømledninger i stykker, kan den ikke bruges. Vi kan hos Guldager & Sønner sørge for, at du hurtigt kan komme i gang igen, hvis du mangler en ledning til din symaskine. Det kan være svært at finde de rette reservedele, men hos os går du ikke forgæves. Vi finder i samarbejde med dig den ledning, som passer til din maskine, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt ledningen er rigtig eller forkert.

Er ledning gnavet i stykker eller virker den ikke?

Inden du begiver dig på jagt efter en ny strømledning til din maskine, kan det være en god idé at få afgjort, hvorfor den gamle ledning er gået i stykker. Er den blevet bidt i stykker af din hund, kan du overveje, om du bør placere symaskinen et andet sted, men er ledning pludselig stoppet med at virke, kan det være, at du skal have tjekket selve maskinen for eventuelle fejl. Vi kan hjælpe med både eftersyn af maskiner, reparation og ikke mindst kan vi tilbyde et væld af forskellige reservedele.

Det er nødvendigt at være sikker

Når det gælder ledninger og strøm, er det nødvendigt at være sikker på, at der vælges de rette typer, da det kan være farligt og få fatale konsekvenser for både bruger og maskine, hvis der vælges forkert. Vores mange års erfaring gør os til en pålidelig samarbejdspartner, og vi ved, hvornår vigtigheden af præcision og rigtig valg er uovertræffelig. Du kan i vores butik i Ryesgade, Århus få hjælp af kyndige medarbejdere, som hellere end gerne finder en løsning sammen med dig.

Mangler du hjælp?

På telefon 86 13 41 66, på mail guldager-symaskiner@mail.dk eller gennem kontaktformularen på vores hjemmeside kan du stille spørgsmål til vores personale, som vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig godt på vej. Mangler du hjælp? Så kontakt os i dag.