Vlieseline

Varer 13-19 af 19

Side
 1. Vlieseline H 180 hvid
  89,00 DKK
 2. Vlieseline G785 sort
  139,00 DKK
 3. Vlieseline G785 Hvid
  139,00 DKK
 4. Vlieseline G740 Hvid
  99,00 DKK
 5. Vlieseline G700 Sort
  125,00 DKK
 6. Vlieseline G700 Hvid
  125,00 DKK
 7. Lim pen til textil m/refil
  75,00 DKK

Varer 13-19 af 19

Side

Vlieseline

Stabilisering med vlieseline

Hos Guldager & Sønner er vi klar over, hvor vigtigt stabilisering af stof inden syning kan være for et færdigt produkt. Derfor tilbyder vi et udvalg af vlieseline-produkter, som kan gøre det nemmere for dig at sy og brodere. Vlieseline er ideelt til syning af f.eks. kraver eller manchetter, men det kan også bruges til mønsterbrodering eller brodering af fast materiale – f.eks. en julekalender. Ved at stryge vlieseline på bagsiden af stof eller broderi, sikrer du, at stoffet forbliver fast og stabilt under syning, og på den måde giver det et bedre slutresultat.

Forskellige typer kræver forskellig arbejde

Der findes forskellige former for vlieseline, og vi forhandler flere af disse slags hos Guldager & Sønner. Helt overordnet er de mest kendte vlieselineformer følgende:

Rivevlieseline:

Rivevlieseline bruges ofte til stabilisering af stof, når der skal applikeres eller laves broderi. Rivevlieseline sættes fast med nåle på bagsiden af stof eller tøj, og efter syning rives vlieselinen nemt væk.

Strygevlieseline:

Strygevlieseline stryges på bagsiden af både stof, tøj og broderi,  og denne type er velegnet til stof, som er strækbart, da muligheden for at stryge vlieselinen fast gør det nemmere at stabilisere stoffer, som ikke fungerer med f.eks. rivevlieseline og nåle.

Klip-væk-vlieseline:

Vlieseline til brug med broderimaskiner mm., som skal klippes væk efter endt brug, og som i høj grad kan bruges til større projekter.

Har du brug for hjælp?

Det er vigtigt at huske, at vlieselinens funktion ofte kun kommer til sin ret, hvis produktet anvendes korrekt, og du kan altid henvende dig ved vores dygtige medarbejdere i butikken i Ryesgade, Århus, på telefon 86 13 41 66 eller på guldager-symaskiner@mail.dk, hvis du har spørgsmål til brug af vores vlieselineprodukter.