Vlieseline

Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 19

Side
pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 19

Side
pr. side
Sorter faldende

Vlieseline

Hos Guldager & Sønner er vi klar over, hvor vigtigt stabilisering af stof inden syning kan være for et færdigt produkt. Derfor tilbyder vi et udvalg af vlieseline-produkter, som kan gøre det nemmere for dig at sy og brodere. Vlieseline  er ideelt til syning af f.eks. kraver eller manchetter, men det kan også bruges til mønsterbrodering eller brodering af fast materiale – f.eks. en julekalender. Ved at stryge vlieseline på bagsiden af stof eller broderi, sikrer du, at stoffet forbliver fast og stabilt under syning, og på den måde giver det et bedre slutresultat.

 

Forskellige typer kræver forskellig arbejde

Der findes forskellige former for vlieseline, og vi forhandler flere af disse slags hos Guldager & Sønner. Helt overordnet er de mest kendte vlieselineformer følgende:

  • Rivevlieseline:

Rivevlieseline bruges ofte til stabilisering af stof, når der skal applikeres eller laves broderi. Rivevlieseline sættes fast med nåle på bagsiden af stof eller tøj, og efter syning rives vlieselinen nemt væk.

  • Strygevlieseline:

Strygevlieseline stryges på bagsiden af både stof, tøj og broderi, og denne type er velegnet til stof, som er strækbart, da muligheden for at stryge vlieselinen fast gør det nemmere at stabilisere stoffer, som ikke fungerer med f.eks. rivevlieseline og nåle.

  • Klip-væk-vlieseline:

Vlieseline til brug med broderimaskiner mm., som skal klippes væk efter endt brug, og som i høj grad kan bruges til større projekter.

 

Har du brug for hjælp?

Det er vigtigt at huske, at vlieselinens funktion ofte kun kommer til sin ret, hvis produktet anvendes korrekt, og du kan altid henvende dig ved vores dygtige medarbejdere i butikken i Ryesgade, Århus, på telefon 86 13 41 66 eller på guldager-symaskiner@mail.dk, hvis du har spørgsmål til brug af vores vlieselineprodukter.