Markeringspen / Kridt

Der blev ikke fundet nogen produkter.

Markeringspen / Kridt

gør det nemt med markeringspen og kridt

Der findes et hav af forskellige værktøjer, som kan være nødvendige for at kunne sy og broderer optimalt, og en markeringspen eller kridt er ingen undtagelse. Hos Guldager & Sønner finder du mange forskellige typer af redskaber, som nemt og hurtigt hjælper dig til en mere præcis proces. Med en markeringspen eller et kridt kan du markere på tøj, stof eller andet, således at klipning af samme foregår præcist og uden fejl.

Fra gammeldags skrædderkridt til kridtblyanter og pulver

Kridt er et velkendt materiale, når det gælder syning, fordi kridtet nemt og hurtigt forsvinder fra tøj ved vask eller aftørring. Derfor har vi hos Guldager & Sønner et stort sortiment af forskellige kridtprodukter, som varierer i både størrelse, pris og farver. Med et gammeldags skrædderkridt i hjul bliver markering af streger og grænser en leg, og du kan nemt genopfylde kridtet efter brug, mens du med en moderne kridt trykblyant får førlighed som med en almindelig blyant, og dermed kan tegne både mønstre, lige streger eller figurer. Kridtpulver er desuden ideelt for dig, som ønsker helt lige streger.

Moderne produkter til gode priser

Udover diverse kridtprodukter tilbyder vi også flere moderne, innovative og nye markeringspenne, som bl.a. er selvopløsende og bekvemmelige. Vores forskellige trykblyanters bly og tekstiltuschers blæk vaskes uden problemer af stof og tøj med vand efter brug og er dermed din vej til tydelig markering af, hvor klipning skal laves. Desuden har vi også selvopløsende markeringspenne, hvis blæk vil forsvinde efter ca. 24 timer.

Kig forbi i dag

Fra vores butik i Ryesgade Århus hjælper vores dygtige medarbejdere kunder fra mandag-lørdag, og har du spørgsmål til vores store sortiment af markeringspenne og kridt, kan du desuden kontakte dem på telefon 86 13 41 66 eller på guldager-symaskiner@mail.dk.