Bånd og Elastik

Der blev ikke fundet nogen produkter.

Bånd og Elastik

Stort udvalg af bånd og elastik

Hvis du har brug for bånd og elastikker til sløjfer, dekorationsbånd til tøj eller stabilisering af stropper i viskestykker, så har vi det. Disse funktioner er blot et udpluk af de mange formål, som bånd og elastikker kan anvendes til. Vi hos Guldager & Sønner er naturligvis behjælpelige med at vejlede om, hvordan man korrekt bruger bånd og elastikker til hobbybrug og i husholdningen.

Høje kvalitetsstandarder

Når det kommer til bånd og elastikker, der skal bruges til tøj, så er vores produkter af allerhøjeste kvalitet og med hensyn til kroppen/huden. Dette mener vi, da vores elastikker er certificeret med Oeko-TEX Standard 100 og altså opfylder kravene til hudvenlighed. Blandt andet har vi nogle ekstra bløde babybånd i vores udvalg, som især er gode at bruge til babytøj. Vi har elastikker og bånd fra mærkerne Falk, Gütermann og Prym.

Hvad kan bånd og elastikker bruges til?

  • Sløjfer til dåbskjoler
  • Dekorationsbånd til tøj
  • Gjordbånd
  • Hanke til tasker
  • Stabilisering af sømme
  • Rynkebånd til gardiner

Modstandsdygtige og behagelige

Derudover har mange af vores bånd zigzagmønster, hvilket resulterer i, at klemmekraften fordeles ligeligt over hele båndet. Dette gør, at tøjet føles behageligt at have på samt ser ensartet ud. Kendetegnende for vores bånd og elastikker er, at de er modstandsdygtige over for slid og har en lang levetid. Ydermere har vi almindelig bomuldsbånd i både sort og hvid.

Vil du høre mere om vores udvalg?

Så tøv ikke med at ringe til os på 86 13 41 66 eller send en mail til guldager-symaskiner@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.