Syning

Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 668

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 668

pr. side
Sorter faldende

Sytilbehør

Hos Guldager & Sønner har vi al i tilbehør, som kan anvendes til din symaskine, eller hvis du syr i hånden. Vores enorme sortiment af udstyr giver dig mange muligheder at vælge imellem. Kendetegnende for vores sytilbehør er, at du kan være sikker på, at produkternes kvalitet er i orden.

Vi har blandt andet:

Klik dig endelig ind på de enkelte produkter for at læse mere om deres specifikationer og anvendelse. Du kan også afkrydse de kategorier, som du leder efter, i venstre menubar. Har du spørgsmål til et eller nogle af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe og spørge os.

 

Gør syarbejdet lettere og sjovere

Vi har et stort udvalg af alskens sytilbehør, som du kan bruge til at gøre arbejdsprocessen mere præcis og spændende. Vi har et stort udvalg af mønstre som indeholder alt fra nederdele til børnetøj. Hele vores sortiment er af højeste kvalitet.

 

Besøg vores butik

I begyndelsen af strøget i Aarhus finder du vores butik i Ryesgade. Her finder du alt hvad sy-hjertet kan begære af tilbehør og reservedele til din maskine. Vores rare medarbejdere er altid klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål.

 

Snak med en fagmand

Hos Guldager & Sønner har vi siden 1938 hjulpet sy-glade danskere med at realisere deres projekter, og vi vil også gerne assistere dig. Vores nummer er 86 13 41 66, og du kan alternativt sende en mail til os på guldager-symaskiner@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!