kursus

1 vare

  1. Overlock kursus Fredag d. 20.09.2024
    600,00 DKK

1 vare

kursus

Specialiserede og alsidige sykurser/ symaskinekurser

Vi tilbyder hos Guldager & Sønner muligheden for at deltage i årlige sykurser og symaskinekurser i Aarhus, hvor du som kunde kan blive endnu klogere på din maskine og på de syteknikker, som din maskine giver mulighed for at bruge. Det er vores kompetente og professionelle personale, som står bag kurserne, og vi kan rumme forskellige modeller af f.eks. overlockere på samme kursus. På den måde er vores kurser et godt supplement til den vejledning og undervisning, som du altid gratis kan modtage i vores butik. Vi tilbyder sykursus, broderikursus og overlockerkursus i Århus.

Både nybegyndere og erfarne deltagere

Vores kurser er opbygget således, at de fra start har fokus på basisting og teknikker i forbindelse med de enkelte maskintyper, og efterfølgende bygges op med mere tekniske og avancerede egenskaber. Derfor er kurserne velegnede til både nybegyndere, som ønsker at lære en ny overlocker at kende, men også til erfarne brugere af maskinen, der vil udvide sit kendskab til brugbare teknikker. Kurserne holdes ca. 3-4 gange om året, og trods det grundlæggende fokus fra start, er det sikkert, at der på kurserne vil være udfordringer og ny viden til alle.

Altid gratis undervisning

Hos Guldager & Sønner har vi altid gratis undervisning i de forskellige maskiner, som vi sælger, og som kunde er du velkommen til at komme forbi vores butik på Ryesgade i Århus, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning i brug af din symaskine eller overlocker. Du kan samtidig kontakte vores dygtige personale, som også står bag de årlige kurser, på telefon 86 13 41 66 eller på guldager-symaskiner@mail.dk.