ScanNCut Maskiner

4 varer

 1. ScanNCut SDX2250D
  8.495,00 DKK
 2. ScanNCut SDX1250
  6.995,00 DKK
 3. scanNCut SDX900
  5.795,00 DKK
 4. ScanNCut CM300
  3.995,00 DKK

4 varer

ScanNCut Maskiner

Nytænkende ScanNCut maskiner

Hos Guldager & Sønner har vi de nytænkende ScanNCut maskiner fra Brother, som åbner op for en hel ny verden af muligheder. Med en ScanNCut maskine kan du lave dine egne klistermærker, scrapbookings og kort. Derudover kan maskinen anvendes til at skære stofstykker til applikationer og quiltning/patchwork.

Intuitiv betjening

På vores ScanNCut maskiner er der kun få knapper at forholde sig til. Dette bevirker, at processen fra ide til udførelse er kort, og det er utrolig nemt at få maskinen til at lystre. Med ScanNCut får du en hobbyskæremaskine med indbygget scanner, som kan arbejde med så forskelligartede materialer som papir, stof, klæbefolie og strygefolie. Dette åbner op for et væld af muligheder og designs.

God vejledning og fine udstyrspakker

I vores sortiment finder du ScanNCut modeller, som adskiller sig ved mængden af medfølgende ekstraudstyr. Ved modellen CM900 får du eksempelvis en dansk instruktions CD med i købet, hvilket kan være til gavn for mange. Derudover kan du også tjekke det tilbehør, som kan tilkøbes din ScanNCut-maskine. Derudover tilbyder vi altid at give vores kunder en dybdegående introduktion til maskinen, hvis dette ønskes.

Unge og ældre bruger ScanNCut

Om du er ung eller gammel, er ingen hindring for at bruge ScanNCut. Med dets letforståelige menu og punkter er det nemt at få lavet de designs, som du ønsker. Det er endda heller ikke nødvendigt med en pc for at ScanNCut kan virke, da man bare kan scanne et billede eller tegning direkte ind i maskinen. Du har også mulighed for at gemme dine designs på et USB-stik, hvis dette ønskes.

Har du brug for vejledning?

Hvis ja, så giv os et kald på 86 13 41 66 eller skriv en mail til guldager-symaskiner@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!