ScanNCut

Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 83

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-12 af 83

pr. side
Sorter faldende

ScanNCut

Hos Guldager & Sønner har vi både maskinerne og tilbehøret til ScanNCut, som er velegnet til hobbybrug. Med den smarte skæremaskine kan du lave mønstre og unikke designs i både papir, stof, selvklæbende folier og strygefolie. Processen er simpel og ligetil:

  1. Scan tegning/billede ind i ScanNCut-skæremaskinen
  2. ScanNCut skærer mønstret i det ønskede materiale
  3. Voila! Tillykke med dit nye mesterværk

Hvis du har brug for nærmere informationer om systemet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Anvendelsesmuligheder

Med ScanNCut kan du både skabe smukke patchwork i papir eller stof og producere dine egne logoer på tøjet. Du har friheden til at bestemme, hvordan mønstrene eller applikationerne skal se ud på tøj eller ting til din bolig. En anden mulighed er at lave dekorationer til dine vinduer, eller få skrevet dit navn på postkassen. Med ScanNCut er der kommet en helt ny og banebrydende måde at skabe designs på indenfor quiltning, håndarbejde, hobby og gør-det-selv.

 

Kan bruges af alle

Den største fordel ved ScanNCut er, at det er et redskab som kan bruges af alle fra børn til pensionister. Der kræves ingen forudgående kendskab til computer, da ScanNCut fungerer uden brug af andre hjælpemidler eller apparater. Hermed kan selv hobbybrugerne med meget lidt teknologi-kendskab få glæde af ScanNCuts mange muligheder. ScanNCut vil også egne sig i klasseværelser, hvor den vil kunne udfordre elevernes kreativitet.

 

Hør mere om ScanNCut

Vi kan træffes på telefon 86 13 41 66. Du kan også finde vores flinke medarbejdere i vores butik fra mandag-lørdag i Ryesgade i Århus.