Symaskinereparation

Hvis du har problemer med din symaskine, brodermaskine eller overlocker, eller du bare gerne vil have, at din symaskine er i tiptop stand, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning på strøget i Aarhus. Vi tager os godt af din symaskine, så den kan komme til at fungere som ny igen. Vi har mange års erfaring med reparation og serviceeftersyn af symaskiner, og vi kan hjælpe dig uanset, hvilken model du har. 

Reparation

Er din symaskine, broderimaskine eller overlocker gået i stykker, kan det sjældent betale sig at skifte den ud. De fleste symaskiner har udskiftelige sliddele, og kan man vente på at få repareret sin maskine, har man en trofast symaskine for de næste mange år efterfølgende. Vi har vores eget autoriserede værksted, hvor vores dygtige medarbejdere klarer de fleste reparationer. Her hos Guldager & Sønner kan du altid få et uforpligtende tilbud på reparation af din symaskine.

Når man har en symaskine, er der altid en række typiske reparationer, som vi udfører. Nogle af de mest normale problemer vores kunder har brug for hjælp til er den automatiske trådning, der af og til kan gå i stykker. Desuden kan vildfarne tråde sætte sig fast i maskineriet, så er man ofte nødt til at skille symaskinen ad, for at vi kan tage dem ud igen.

Serviceeftersyn

Er det længe siden du har brugt din symaskine, og eller skal du bare sy et større projekt, er det en god ide at sende din symaskine forbi vores symaskineværksted til et serviceeftersyn, så du er sikker på, at den fungerer som den skal. Vi udfører fuld service på din gamle symaskine til en konkurrencedygtig pris. Som en ekstra service får du vores mange års ekspertise og vejledning med i købet, så du også selv kan passe på maskinen.

Et serviceeftersyn her hos Guldager & Sønner er ensbetydende med både rens, smøring, justering af remme og kontrol af slør. Desuden udfører vi justering af transportøren, som trækker stoffet igennem maskinen og andre tekniske justeringer. Ydermere sliber vi knivene på overlock-maskiner, så de klipper fejlfrit igen.

En nyserviceret symaskine syr bare bedre end en maskine, som har stået længe uden at været blevet smurt, og har du en maskine, som godt kunne trænge til et serviceeftersyn, anbefaler vi, at det bliver gjort med det samme, så sliddelene ikke tager mere skade end højest nødvendigt. Som udgangspunkt koster et fuldt eftersyn og justering fra 600-800 kroner, alt afhængigt af, hvilken stand maskinen er i.

Indlevering i butikken

Ønsker du en af vores reparationsservices eller har du bare brug for et serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 41 66 eller E-mail: guldager-symaskiner@mail.dk. Indlevering af symaskiner sker på vores adresse på Ryesgade 31, 8000 Aarhus C i vores gamle, traditionsrige symaskineforretning, og det kan anbefales at bestille tid til service og reparation i god tid, hvilket kan gøres via mail og telefon. Vi har åbent mandag til og med lørdag, og vi står altid klar til at tage os af din symaskine.