VR & PR-Serie

Varer 25-28 af 28

Side
 1. PRH300 broderiramme x-stor (flad) - 20x30 cm
  895,00 DKK
 2. PRCLP45LR Arm til højre og venstre
  2.995,00 DKK
 3. PRCLP45B klapramme og arm
  2.995,00 DKK
 4. Brother PR1055X
  119.995,00 DKK

Varer 25-28 af 28

Side

VR & PR-Serie

Professionelle broderimaskiner fra PR-serien

Vores PR-serie er et sortiment af professionelle broderimaskiner og desuden tilbehør til disse, som giver dig de optimale muligheder for at kreere smukt broderi. Drømmer du derfor om at kunne brodere fantastiske broderier hjemmefra, eller har du planer om at starte et firma med broderi i højsædet, kan du hos os ved Guldager & Sønner få den optimale hjælp og rådgivning til, hvilke maskiner og produkter der er nødvendige. Vores PR-serie har lidt af det hele, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af de produkter, som findes her.

PR-maskiner og professionelt tilbehør

Vi tilbyder salg af forskellige maskintyper, som alle har deres fordele, og som er lette at bruge. PR-maskinerne kan brodere på en bred vifte af forskellige produkter, og der kan desuden købes et hav af forskellige tilbehørsvarer, som alle kan hjælpe til et mere præcist slutresultat. PR-tilbehøret dækker f.eks. over kasketrammer og quilterammer, og der er ingen tvivl om, at du med tilbehøret i orden vil blive endnu gladere for din broderimaskine.

Broderi i mange former

De mange typer af tilbehør gør det muligt at benytte vores PR-maskiner til et hav af forskellige broderimetoder, og derfor er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan kreeres. Farver, mønstre, former og typer af f.eks. tråd og brugsmaterialer kan desuden bestemmes gennem PR-software, som kan tilkøbes til de forskellige maskiner.

Kontakt os i dag

Skal du have en PR-maskine, mangler du PR-tilbehør eller har du spørgsmål til brug og anskaffelse af samme, kan du kontakte vores medarbejdere på telefon 86 13 41 66 eller på mail guldager-symaskiner@mail.dk. I vores butik i Ryesgade, Århus kan du samtidig få kyndig og serviceminded rådgivning.