Sy- og broderimaskiner

9 varer

 1. Innov-is Stellaire XJ2
  69.995,00 DKK
 2. Brother F580
  17.995,00 DKK
 3. Brother F540E
  11.995,00 DKK
 4. Brother Innov-is M380D
  10.995,00 DKK
 5. Brother Innov-is NV2700
  24.995,00 DKK
 6. Brother Luminaire Innov-is XP1
  119.995,00 DKK
 7. Bernina 570 incl broderimodul
  35.695,00 DKK
 8. Bernina 570 QE
  29.995,00 DKK
 9. Brother Innov-is V5LE
  49.995,00 DKK

9 varer

Sy- og broderimaskiner

Kvalitets maskiner til syning og broderi

Brother og Bernina er producenter af sy- og broderimaskiner, og hos Guldager & Sønner fører vi deres modeller, fordi de er kendt for deres høje kvalitetsniveau og alsidighed. Med en sy- og broderimaskiner får både amatøren den ambitiøse syerske mulighed for at lave exceptionelle designs og produkter. Vores modeller har det tilfælles, at de er professionelle maskiner med god brugervenlighed. Eksempelvis har mange af modellerne interaktive berøringsskærme, som gør det til en leg at vælge mellem mange forskellige broderidesigns og andre tilpassede muligheder. Hos Guldager & Sønner har vi meget stor ekspertise med at hjælpe kunder fra hele landet med at vælge sy- og broderimaskiner.

Smarte funktioner letter arbejdet

Når man syr, så er et trænet øje vigtig. Men det hjælper bestemt også, at der er en laser guideline under arbejdet, som sørger for, at man syer efter de korrekte millimeter. Derudover har modellerne en sikker stingkontrol, og visse modeller kan sy eller brodere med op til imponerende 1050 sting i minuttet. Hos Guldager & Sønner er vi med på den nyeste teknologi indenfor sy- og broderimaskiner, og du kan derfor regne med, at vores modeller er højteknologiske. Blandt andet kan du uploade broderidesigns via en USB-forbindelse eller konvertere scannede billeder til broderi-data på få sekunder. Vi har softwaren til dette, hvilket du kan læse mere om i følgende afsnit.

Lær softwaren at kende sammen med os

Vi har softwaren som gør, at du kan få meget mere ud af din sy- og broderimaskine. Som et særkende giver vi altid vores kunder kurser i softwaren, når de køber det. Dette er et unikt tilbud, som vi giver til vores kunder. Vores software passer perfekt til de sy- og broderimaskiner, som du kan købe hos os.

Symaskinen som lærer dig nye tricks

I vores katalog af sy- og broderimaskiner har vi modeller, som har indbyggede videoer til selvstudie, hvis man gerne vil dygtiggøre sig. Hermed slipper man for at skulle bruge flere timer i en lærebog, som er svær at sidde med samtidig med, at man anvender maskinen. Denne funktion gør det enkelt, nemt og intuitivt at oplære nye færdigheder. Vi har også modellen Brother M280D, som helt sikkert vil begejstre de yngste i familien. Sy- og broderimaskinen indeholder nemlig broderier med 45 Disney-figurer, som vil pynte på tøj, muleposer, skoletasken eller noget helt fjerde.

Er din sy- eller broderimaskine gået i stykker?

Så skal du ikke bekymre dig mere. På vores autoriserede værksted i Aarhus kan vi nemlig fikse din maskine, så den hurtigst mulig er klar til nye arbejdsopgaver. Investeringen i en sy- eller broderimaskine er oftest langsigtet, og man kan lige så godt få repareret den løbende. Vi kan altid give dig et uforpligtende tilbud på reparation af din symaskine.

Sådan kontakter du os

Hvis du vil i kontakt med en kompetent medarbejder hos Guldager & Sønner, så ring til 86 13 41 66. I hjertet af Aarhus finder du vores store butik, hvis du gerne vil opleve vores udvalg af sy- og broderimaskiner i virkeligheden. Vi er altid klar med gode råd og vejledning, hvis du ønsker det