Dæksømsmaskiner

3 varer

  1. JUki MCS-1800 Covers
    7.995,00 DKK
  2. Brother CV3550 Cover-stitch / Dæksøm
    6.995,00 DKK
  3. Brother CV3440 Cover-stitch / Dæksøm
    6.195,00 DKK

3 varer

Dæksømsmaskiner

Flotte resultater med dæksømsmaskiner

Med en dæksømsmaskine kan du blandt andet lave oplægninger på t-shirts og bukser, samt sy ribkanter på halsen, hvis man bruger en tape binder/skråbåndsfolder. Stangtøj fra butikker kan være for langt eller bare ikke lige passer til ens kropstype, men med en dæksømsmaskine kan man afhjælpe dette problem. Det er let og enkelt at få tilpasset tøjet, så det passer perfekt til kroppen. Hos Guldager & Sønner gør vi en dyd ud af, at vores kunder får solid indføring i en dæksømsmaskine. Derfor giver vi altid vores kunder muligheden for at få eneundervisning i vores maskiner.

Professionelle maskiner til hobbybrugeren

Vores dæksømsmaskiner fra Brother og Bernina egner sig lige fra den letøvede til den erfarne hobbybruger. Med en dæksømsmaskine får du et supplement til symaskinen, som kan komme hele familien til glæde. Vores modeller er hårdføre og ikke mindst designet til at holde langt ude i fremtiden.

Sæt dit personlige præg

Om tøjet er købt eller hjemmesyet er ligegyldigt, for med lidt arbejde ved dæksømsmaskinen kan man tilføje flotte detaljer som dæk- og kædesømme. Derudover kan man også lave oplægninger på en t-shirt som pynt på ærmesømmen, hvis man ønsker et mere friskt og ungdommeligt udtryk. Mulighederne med en dæksømsmaskine er mange, og vi er i stand til at give dig flere forslag til dit næste projekt, hvis du ønsker det.

Ring eller mail os

Giv os et kald på 86 13 41 66 eller skriv en mail til guldager-symaskiner@mail.dk. Vi besvarer alle henvendelser professionelt og i en varm tone. Alternativ kan du også besøge vores butik i Ryesgade, Aarhus. Vi leverer dæksømsmaskiner til hele landet