Brugte symaskiner

1 vare

  1. Brugte maskiner Ring på 86134166 og hør hvad vi har af brugte maskiner
    0,00 DKK

1 vare

Brugte symaskiner

Nyt er godt, men brugt kan være lige så godt. Sy- og broderimaskiner er fremstillet til at skulle bruges i mange år, og brugte maskiner kan være lige så funktionsdygtige som nye, hvis de har været behandlet godt. Alle brugte maskiner bliver gjort salgsklare hos os via en grundig klargøring på vores autoriserede værksted, hvor vi kigger maskinen igennem for eventuelle fejl, og dernæst reparerer disse. Derudover leveres brugte maskiner fra os med 2 års garanti, som en sikring for dig. Med os som samarbejdspartner får du en pålidelig og lyttende fagmand, som er dygtig til at anerkende dine behov.

Vi giver gratis undervisning

Når du køber en brugt maskine hos os, så vil vi være helt sikre på, at du er fortrolig med at anvende maskinen samt har kendskab til dens fulde potentiale. Derfor tilbyder vi vores kunder undervisning på tomandshånd. Vi udfører denne service for at give vores kunder en solid forståelse for maskinen samt besvare de spørgsmål, som kunden kan have.

Vi tager din brugte maskine i bytte, når du køber en ny

Hos Guldager & Sønner tager vi gerne imod overlocken, dæksømsmaskinen samt sy- og broderimaskinen, hvis du køber en ny hos os. Vi sørger for at give dig den rette pris for din aflagte maskine, som stemmer overens med dens funktionsdygtighed og stand. Vi prioriterer en retfærdig handel baseret på en god dialog.

Find din næste sy- eller broderimaskine

Hvis du er interesseret i at høre, hvilke brugte maskiner som søger en ny ejer, så kan du ringe til os på 86 13 41 66 for at høre nærmere. Fra vores lager og butik i Aarhus leverer vi maskiner over hele Danmark, når prisen overstiger 500 kroner.