Juki symaskiner

2 varer

  1. Juki MO 1000
    13.995,00 DKK
  2. Tilbud
    Juki MO 734D
    8.995,00 DKK 9.995,00 DKK

2 varer

Juki symaskiner

Industrisymaskiner og husholdningssymaskiner af højeste kvalitet

Juki er kendt for at lave verdens bedste industrisymaskiner, men inden for husholdningssymaskiner, ligger de også helt i top. Mange af maskinerne kan bruges til at fra simple syprojekter til patchwork, quilt og lignende.

Her på siden finder du Guldager & Sønners sortiment af symaskiner fra det Japanske mærke Juki. Ved at klikke dig ind på de enkelte modeller, kan du få et over blik over maskinens funktioner, tilbehør, fordele og lignende

Markedsførende brand

Jukis rødder går helt tilbage til 1938, og lige siden deres spæde start, har de været førende inden for industrisymaskiner. Først i 1976 introducerede de den første symaskine til hjemmebrug, hvor mange af fordelene fra industrimaskinerne blev overført til husholdningsmaskinen. Deres symaskiner til privaten bærer derfor præg af teknikken bag industrimaskinerne, hvilket især er til fordel for de erfarne og professionelle sy-entusiaster. Selvom hjemmebrugssymaskinerne indeholder noget af teknologien bag industrimaskiner, er priserne både fornuftige, overkommelige og konkurrencedygtige.

Kvalitet, stabilitet og energivenlig

Fælles for Jukis symaskiner er, at de bygger på kvalitet, stabilitet, energivenlighed samt flot design. Maskinerne har en lang levetid og er derfor en god investering, hvis du søger en fast følgesvend til de næste mange år. Ligesom deres industrimaskiner, er husholdningssymaskinerne beregnet og bygget til at kunne arbejde i lang tid og kører hurtigt, selvom de har været i gang længe. Symaskinerne smører sig selv og er derfor nærmest vedligeholdelsesfrie, hvilket er en stor fordel for dig, der bruger symaskinen ofte. Der findes desuden et bredt udvalg af tilbehør, såsom stingplader og trykfødder, så maskinerne egner sig til en hver type opgave og tekstil. Flere af maskinerne har LED-belysning, så du kan arbejde grundigt og effektivt på alle tider af døgnet, og nogle har tilmed automatisk trådning, hvor maskinen tråder sig selv ved at ”puste” tråden igennem nålen.

Giver maskinen problemer?

Er maskinen gået i stykker, eller giver den på anden vis problemer, hvor du ikke selv kan nå frem til en løsning, er du velkommen til at besøge Guldager & Sønner i hjertet af Århus. Vi råder over et autoriseret værksted, hvor vi kan klare de fleste former for reparationer, udskiftninger af reservedele samt eftersyn.

 Vi har stor erfaring med reparationer af diverse symaskiner, så vi sørger gerne for, at din maskine igen kommer i tip-top stand - uanset om du har købt maskinen hos os eller ej. Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at få repareret maskinen eller ej, så kig forbi – vi giver med glæde et uforpligtende tilbud.

Kontakt Guldager & Sønner

Vi står altid klar til at tage imod dig i vores butik i Århus Centrum, hvor vi med glæde rådgiver og vejleder dig, uanset om du overvejer at investere i en ny symaskine, skal købe tilbehør til dit næste projekt eller har problemer med din nuværende symaskine. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores brands, services eller andet.

Ring til os på 86 13 41 66 eller send en mail til guldager-symaskiner@mail.dk.