Brother symaskiner

Varer 1-12 af 67

Side
 1. Brother Innov-is Stellaire XE2
  49.995,00 DKK
 2. Brother Innov-is M380D
  10.995,00 DKK
 3. Brother M340ED
  7.995,00 DKK
 4. Broderi undertråd Brother HVID
  89,00 DKK
 5. Overlock taske Brother
  350,00 DKK
 6. Brother Innov-is NV2700
  24.995,00 DKK
 7. Brother Innov-is NV880E
  16.995,00 DKK
 8. Brother Innov-is VQ4
  34.995,00 DKK
 9. Brother 1034DX overlock
  3.995,00 DKK
 10. Brother A65
  5.995,00 DKK
 11. Brother XQ3700
  2.295,00 DKK
 12. Brother Innov-is NV 10A
  3.995,00 DKK

Varer 1-12 af 67

Side

Brother symaskiner

Her finder du vores store udvalg af symaskiner fra Brother

Her på siden finder du vores store udvalg af symaskiner, brodermaskiner, overlocks, quilt maskiner og meget andet fra det anerkendte mærke Brother. Du finder maskiner i alle prisklasser og til alle behov og niveauer.
Ved at klikke dig ind på de enkelte modeller, kan du læse mere om maskinens funktioner og detaljer.

Har du en Brother maskine, der er i stykker, har vi stor ekspertise i at reparere forskellige maskiner, og sørger med glæde for, at din maskine igen bliver klar til nye kreative projekter.

Markedsførende i over 100 år

I mere end et århundrede, har Brother præget markedet over store dele af verdenen, og mange af deres maskiner har tilmed vundet tests i europæiske lande som Tyskland, England og Sverige. Siden Brothers spæde start i 1908, hvor deres første maskine blev produceret, har virksomheden udviklet sig og gået i front i forhold til teknologi, og er stadig den dag i dag markedsførende inden for både industrien og husholdningen. Brother har siden start haft en innovativ tilgang i forhold til deres maskiner, hvilket har medført, at de gennem tiden har indført et utal af teknologiske innovationer i branchen. I 1947 formåede Brother at bredde sig til store dele af Europa, og i 1979 sendte virksomheden de første elektroniske maskiner på gaden. Fælles for alle maskiner fra mærket Brother er, at de er brugervenlige, simple og solide, så du får en maskine, der er nem at betjene og har en lang levetid.

Fra Brother finder du både:

Symaskiner, brodermaskiner mm. til alle niveauer

Fra Brother finder du ikke blot symaskiner, men også alt fra de innovative ScanNCut maskiner, der forvandler billeder eller tegninger til unikke designs i stof, papir og lignende til overlock maskiner, der tillader dig at lave flotte og dekorative sømme. Uanset om du skal bruge maskinen på hobbybasis eller i dit daglige arbejde, får du en stærk, men stadig støjsvag maskine. Symaskinernes 7-punkts kvadratiske transport giver en komplet jævn syning uanset materialet, der sys i, hvorfor de er yderst velegnede til alle typer opgaver. Kort sagt tilbyder Brother maskiner til et hvert niveau, uanset om det er til syning, brodering, patchwork eller andet.

Guldager og Sønner byder A-holdet velkommen

Brothers nyeste kuld hedder Innov-Is-A-serien og består af tre nye symaskiner til husholdningsbrug, nemlig A16, A50 og A150. Alle maskiner er udstyret med en skarp LCD-skærm, hvor der automatisk vises stingoplysninger og fejlmeddelelser, så selv familiens yngste medlemmer og spirende nybegyndere kan være med. Desuden er transportøren på maskinerne forbedret, hvilket tillader dig at sy jævnt og flot i alle typer tekstiler – selv det hårdføre denimstof.

A16 modellen er en perfekt enkle maskine, der egner sig godt til nybegyndere og andre, der foretrækker en simpel og anvendelig maskine. Alle brugere, uanset alder og niveau, kan få glæde af maskinen, der kan klare de fleste syprojekter. A16 maskinen tillader dig nemlig at bruge 16 forskellige sømme, herunder tre forskellige knaphuller, og den tråder tilmed nålen for dig helt automatisk.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette Brother maskine til dig?

Er du på udkig efter en ny maskine til dine kreative sysler, hjælper vi dig med glæde med at finde den rette. Hos Guldager & Sønner trækker vi på 80 års erfaring i branchen, når vi vejleder og rådgiver vores kunder. Klik dig ind på de forskellige Brother modeller og læs nærmere om deres funktioner eller besøg os i vores store butik i Århus, hvis du ønsker personlig rådgivning.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på 86 13 41 66 eller guldager-symaskiner@mail.dk, hvis du har spørgsmål.