Gavekort

5 varer

 1. Gavekort 1000 kr
  1.000,00 DKK
 2. Gavekort 750 kr
  750,00 DKK
 3. Gavekort 500 kr
  500,00 DKK
 4. Gavekort 250 kr
  250,00 DKK
 5. Gavekort 100 kr
  100,00 DKK

5 varer

Gavekort

Giv et gavekort i gave

Hos Guldager & Sønner forhandler vi gavekort, som kan bruges til stort set alt det, som vi tilbyder i vores butik. Vores gavekort kan både sendes og leveres som mail, og det er derfor den helt ideelle gave til symaskinebrugeren, som har det hele. Med et gavekort til vores butik, er du sikker på, at en du holder af får noget, som de kan bruge.

Reparation, eftersyn eller tilskud til køb?

Når et gavekort skal benyttes hos os, er det ikke afgørende, hvad gavekortet bruges på. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en fantastisk serviceoplevelse, og derfor kan gavekortet både benyttes til reparation eller eftersyn, men også som tilskud til køb af en symaskine eller lignende. Kundens ønsker er i højsædet, og derfor står vores dygtige medarbejdere i butikken klar til at finde det, som passer til den enkeltes behov.

Din kyndige fagmand

Vores forretning startede i 1938, og siden da har vi opnået stor erfaring inden for sybranchen, og vi kender til de fleste maskiner, symetoder, stoffer og processer. Ved at give et gavekort til vores butik, giver du derfor også adgang til et særdeles erfarent og professionelt personale, som ligger vægt på kundens ønsker, men som samtidig bygger rådgivning og vejledning på udvikling og lærdom.

Gaven, som alle kan bruge

Med et gavekort til Guldager & Sønner, kan du altså give en gave, som kan bruges til det meste. I vores butik i Ryesgade, Århus, kan du i samarbejde med vores professionelle personale få lavet et gavekort som passer til netop det, du skal bruge, og har du ydermere spørgsmål til brug, køb eller indløsning af et gavekort, kan vores medarbejdere fanges på telefon 86 13 41 66 eller på guldager-symaskiner@mail.dk