Overlocker

Overlockere i høj kvalitet

Hos Guldager & Sønner har vi et stort udvalg af overlockere. Vi forhandler udvalgte kvalitetsmodeller, der vil tjene dig i mange år fremover. Med passionerede og kompetente medarbejdere tilbyder vi ubegrænset og gratis undervisning i brugen af symaskinen.

 

Fem års garanti og to års gratis service og eftersyn

Ved køb af en overlocker hos os får du altid fem års garanti og to års gratis service og eftersyn. Det betyder, at du kan føle dig tryg, når du bruger overlockeren. Skulle der opstå et problem, har vi kompetente fagfolk på vores værksted, der effektivt kan løse det.

 

Du er altid velkommen i vores butik i Aarhus, hvor du kan få den vejledning og undervisning, du behøver. Det er inkluderet i prisen på overlockeren. Det samme er gratis telefonsupport.

 

Kærlighed til symaskiner siden 1938

Vores firma blev etableret for over 75 år siden, og fundamentet for det daglige arbejde er fortsat det samme, som det var dengang: kærlighed til symaskiner. Passionen afspejler sig i den måde, vi ønsker du skal føle, når du handler hos os – tryg og i gode hænder.

 

Vi ser frem til dit besøg

I vores butik på Strøget i Aarhus har vi kunder fra hele Østjylland. Vi glæder os til at få besøg af dig og hjælpe dig med at finde den helt rette overlocker til dine behov. Ring på 86 13 41 66 og hør mere.

Der findes ingen produkter i denne kategori.